Het proces van aanvraag tot installatie

Het proces van aanvraag tot installatie

Hoe ziet het proces eruit?

  1. Inplannen van een gesprek. Dit gebeurt via één van onze partners of direct via ons https://calendly.com/heattransformers/inplannen-intake-technische-schouw
    U kunt ons natuurlijk ook even bellen, wij zijn te bereiken op: +31 (0)85 0486107

  2. Telefonische intake. Aan de telefoon verzamelen we alvast zoveel mogelijk informatie over uw huis en doen we al een eerste beoordeling of wij denken dat een hybride warmtepomp in uw huis mogelijk is, beantwoorden we uw vragen. Daarnaast plannen we een technische schouw bij u thuis in.

  3. Technische schouw. Bij u thuis kijken hoe het technisch allemaal past en bevestigen we de haalbaarheid van de installatie. Aan het einde van de technische schouw reserveren we vast een installatie datum en plannen we graag een moment om met u de offerte telefonisch te bespreken.
    Na de technische schouw zetten we alle gegevens in een offerte die u dan binnen 4 dagen toegestuurd krijgt.

  4. Offerte. Deze krijgt u binnen 4 dagen na de technische schouw per mail opgestuurd.

  5. Bevestiging offerte. Bij akkoord van de offerte bevestigen wij ook gelijk de installatiedatum.

  6. Installatie van de warmtepomp. Voor de installatie van de warmte pomp trekken we een volle werkdag uit, en beginnen we graag om 08:00.

  7. Service & Onderhoud / Monitoring & optimalisatie. We hebben allerlei diensten om uw installatie te onderhouden en het gebruik te optimaliseren.


Waarom HeatTransformers?

      Wij focussen ons alleen op hybride warmtepompen. Wij focussen op een gelimiteerd aantal   producten en producttypes. Verder streven wij naar snelle opvolging en een efficiënt installatieproces. Ons team bestaat uit specialisten en ervaren installateurs. Bij ons krijgt u volledige uitleg en eerlijk advies. Wij zorgen ervoor dat al uw vragen beantwoord zijn. Verder hebben we de juiste mix van praktisch en theoretisch opgeleid personeel.