Kan HeatTransformers ook mijn cv-ketel vervangen?

Als je een oudere ketel hebt en je wil een hybride warmtepomp kunnen we de ketel vervangen. Dan plaatsen we een Remeha Tzerra Ace (CW4 of CW5) of Remeha Calenta Ace 40L CW6.

Uiteraard kan je, als het bijvoorbeeld belangrijk is dat de ketel snel wordt vervangen, ook mogelijk een ketel te laten plaatsen door een andere installateur. Dan plaatsen wij daar graag een warmtepomp naast.

Niet zeker of de ketel vervangen moet worden? Tijdens het adviesgesprek kan een van onze adviseurs jou advies op maat geven over een hybride warmtepomp installatie. Een adviesgesprek kan je inplannen nadat je een offerteaanvraag hebt gedaan. Klik hier om de offerteaanvraag te starten.